Deltagerbetaling
Brugerbetaling for deltagelse i Pensionistforeningens arrangementer er i DKK. Betalingen skal omfatte alle tilmeldte dvs. medlemmer såvel som tilmeldte ledsagere.

Betaling
Der kan betales med Dankort, Visa/Dankort og MobilePay. Deltagergebyret trækkes på dit kort eler MobilePay på den oplyste betalingsdag.

I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Danske Banks Pensionistforening krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til Nets, og vi gemmer ikke dine kortoplysninger, efter betalingen er gennemført.

Betalingskortgebyr
Vi opkræver ikke betalingskortgebyr, når du tilmelder dig et arrangement via internettet.

Levering
Ved tilmelding til et af Pensionistforeningens arrangementer modtager du en kvittering pr. mail.

Venteliste
Hvis et arrangement er overtegnet, vil du blive tilbudt at blive optaget på venteliste. Hvis du vælger at blive optaget på venteliste, skal du gennemføre betalingsproceduren, som var du tilmeldt arrangementet. Hvis vi ved afbud får mulighed for at tilbyde dig deltagelse, vil du blive kontaktet, og du får mulighed for at sige ja eller nej. Ved ja overføres dine betalingsdata og betalingen hæves på din kort på den oplyste betalingsdag.

Hvis du ikke overføres fra venteliste til deltagerliste, slettes dine betalingsdata.

Afbestilling
Tilmelding til Pensionistforeningens arrangementer er bindende. Afbestilling kan, hvis det er angivet i indbydelsen, finde sted ved henvendelse til den/de oplyste kontaktpersoner for arrangementet.

Aflysninger
Aflysning dækker kun over at arrangementet slet ikke gennemføres.

Ved aflysning af arrangementer afholdt af Danske Banks Pensionistforening gennemføres betalingsrutinen ikke og de registrerede betalinger slettes.

Henvendelser om arrangementer
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til et arrangement. Vi henstiller dog til, at henvendelsen sker pr. mail. Du finder den relevante kontaktperson under det enkelte arrangement.

CVR-nr. 35696946